Implanturile dentare funcționează în mare măsură ca și dinții naturali, permițând indivizilor să mănânce, să mestece și să vorbească cu ușurință și încredere. Spre deosebire de protezele dentare, care pot aluneca sau provoca disconfort, implanturile oferă o fixare sigură și stabilă.
Implanturile dentare arată și se simt ca dinții reali, îmbunătățind aspectul zâmbetului unei persoane și sporindu-i încrederea în sine. Sunt proiectate personalizat pentru a se potrivi formei, dimensiunii și culorii dinților naturali din jur, rezultând un zâmbet fără cusur și atrăgător.
Atunci când un dinte este pierdut, osul maxilarului subiacent poate să se deterioreze în timp. Implanturile dentare stimulează osul maxilarului, prevenind pierderea osoasă și menținând structura facială și suportul.
Implantul dentar presupune realizarea unei piesechirurgicale confecționate din titan, înserată în osul maxilar sau mandibular,oferind o bază solidă pentru dinții artificiali. După această intervenție,pacienții pot să mănânce, să vorbească și să zâmbească fără griji. De asemenea,implantul dentar este o opțiune de durată și convenabilă pe termen lung, spredeosebire de alte tratamente.
Oferim o gamă largă de tratamente de cea mai înaltă calitate pentru sănătate orală.
Protetica este o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu realizarea de coroane și lucrări fixe (punți) sau lucrări mobile (proteze parțiale sau totale).
Implantul dentar este una dintre cele mai eficiente metode de înlocuire a dinților lipsă, folosit și pentru îmbunătățirea stabilității protezelor dentare.
Reprezintă diagnosticarea, prevenția și tratamentul problemelor de poziție dentară. Acest tip de tratament este folosit în special pentru a muta dinții în poziția dorită.
Reprezintă un ansamblu de tratamente chirurgicale care presupun rezolvarea unor complicații apărute la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare
Este una dintre cele mai importante ramuri ale medicinei dentare se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afecțiunilor gingivale si parodontale.
Stomatologia pediatrică, sau pedodonția, constă în asistența stomatologică oferită celor mici, cuprinzând tratamente profilactive în vederea prevenirii cariilor.
Endodonția implică tratarea pulpei interioare a dintelui, abordând probleme precum infecțiile și menținând sănătatea dentară.
Odontoterapia se concentrează pe îngrijirea dentară comprehensivă, abordând măsuri preventive, diagnostice și tratamente pentru o sănătate orală optimă.